صنعت گردشگری توان رقابت با چند برابر اعتبارهای دولتی را دارد

ساخت وبلاگ

ظفر محمدی، روز دوشنبه در جلسه هماهنگی خدمات سفر این شهرستان افزود: مراغه از ظرفیت های خوبی برخوردار بوده و انتظار می رود اعضای کمیته های این ستاد با همکاری هم در راستای شناسایی راه های دسترسی به اقتصاد پایدار گردشگری در این شهرستان تلاش کنند.
وی اظهارکرد: با ایجاد جهش در باورهای مردمی، توجه به فرهنگ های غالب و توسعه و نگهداری آثار باستانی و طبیعی می توان گردشگر پذیری این شهرستان را بیشتر از گذشته رشد داد.
محمدی، تشکیل شیفت شبانه کاری داوطلبانه از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان را خوستارشد و ادامه داد: برخی شغل ها از جلمه مکانیکی ها، فروش مواد غذایی و لوازم مورد نیاز مسافران باید در این شهرستان به شکل شیفت شبانه کار خود را برای ارایه خدمات به مسافران ادامه دهند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراغه نیز در این جلسه گفت: ستاد خدمات سفر ویژه سفرهای تابستانی از دهه اول تیر فعالیت خود را آغاز و تا پایان شهریور ادامه می دهد.
یعقوب طالبی، افزود: در این مدت انتظار می رود مسئولان برخی از کاستی های گردشگری این شهرستان را از جمله رسیدگی به راه های دسترسی آثار باستانی و طبیعی و تعویض و تصحیح برخی از تابلوهای راهنمایان گردشگری در مسیرها را با سرعت رفع کنند.
وی یادآور شد: ستاد خدمات هماهنگی سفر این شهرستان شامل 10 کارگروه است که این کارگروه ها به همراه هم گروه های بازرسی مختلف تلفیقی را در مکان ها و شغل های مختلف تشکیل می دهند.
شهرستان مراغه با 250 هزار نفر جمعیت در 147 کیلومتری جنوب تبریز مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3034/8023/518/

انتهای پیام /*

رصدنا...
ما را در سایت رصدنا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان rasadna بازدید : 31 تاريخ : دوشنبه 31 خرداد 1395 ساعت: 23:41