آيا سرنوشت نهايي نامزد دمكرات ها در نيويورك تعيين مي شود؟

ساخت وبلاگ

ايالت نيويورك به صورت سنتي دمكرات ها در آن به پيروزي مي رسند در ساعت هاي آينده تا حد زيادي سرنوشت نامزد نهايي حزب خود را براي انتخابات رياست جمهوري آمريكا در سال 2016 روشن خواهند كرد.
نيويورك با 247 نماينده تا حد زيادي چهره نامزد نهايي را روشن خواهد كرد و در صورتي كه هيلاري اكثريت نسبي را به دست آورد به مرز 2000 نماينده خواهد رسيد و احتمال دارد به عنوان نامزد نهايي دمكرات ها انتخاب شود.
برني سندرز كه در چند انتخابات گذشته پيروزيهاي قابل توجهي را به دست آورده است،‌در صورت پيروزي نسبتي با حدود 1300 نماينده،‌ فاصله خود را هيلاري كلينتون كمتر خواهد كرد.
بر اساس آخرين نظر سنجي ها هيلاري كلينتون با اختلاف از رقيب خود برني سندرز كه متولد منطقه بروكلين نيويورك مي باشد، جلو است.
در چند روز گذشته رسانه ها و احزاب وابسته به حزب دمكرات با حمايت مالي برخي از سهامداران بزرگ منطقه اقتصادي وال استريت ‌تلاش مي كنند تا هر چه بيشتر مردم نيويورك را براي راي دادن به هيلاري كلينتون ترغيب كنند.
جوانان بسياري از دمكرات ها در شهر نيويورك،‌ مجذوب شعارهاي برني سندرز به ويژه شعارهاي او درباره خدمات رفاهي به دانشجويان شده و حضور چشمگيري در ستادهاي انتخاباتي سندرز به عمل آورده اند.
در جبهه جمهوريخواهان خط مبارزه انتخاباتي متفاوت است،‌زيرا به رغم پيشتازي دونالد ترامپ، همچنان رسانه ها، ‌احزاب و سران جمهوريخواهان تلاش مي كنند تا مانع از تداوم پيروزيهاي او شوند، امري كه ترامپ هم به وضوح به آن اشاره و سران حزب جمهوريخواه را به توطئه چيني عليه خودش متهم كرد.
فضاي انتخاباتي در اين دوره از انتخاباتي آمريكا به رغم تلاش ماشين تبليغاتي براي شكل دهي به افكار عمومي آمريكا، نشان مي دهد كه طبقه متوسط در اين كشور دوپارچه شده است؛ يك قشر نگران هستند كه در آينده اي نه چندان دور جز قشر ضعيف جامعه شوند و ديگري ماهيت و هويت خود در برابر پديده مهاجرت واهمه دارند.
اشتياق و اقبال به شعارهاي سوسياليستي برني سندرز و قوميت گرايي ترامپ ناشي از اين نگراني و ترسي است كه در ميان قشر متوسط جامعه آمريكا شكل گرفته است و باعث شده است،‌ رقابت هاي درون حزبي در اين دوره شانه به شانه به پيش برود.
فضاي كنوني مكانيسم انتخاباتي و ماشين تبليغاتي در آمريكا را تا حدودي دچار مشكل كرده است،‌ زيرا در صورتي كه سران دو حزب بخواهند به صورت مطلق برخلاف نظر افكار عمومي نامزدهاي نهايي خود را برگزينند،‌موجب نفرت افكار عمومي شده و در انتخابات نهايي با واكنش منفي طرفداران خود مواجه شوند و در آن صورت ممكن است بخشي از طرفداران هر حزب بخواهند به نامزد حزب رقيب راي دهند.
علاوه بر چالش هاي موجود در انتخابات درون حزبي كه به وضوح بحث تغيير ذائقه افكار عمومي در انتخابات درون حزبي دلالت مي كند، رئيس جمهور آينده آمريكا نيز در عرصه هاي داخلي و خارجي با چالش هاي عميق تري روبرو خواهد بود.
تداوم مشكلات اقتصادي ايجاد شده در دوره بوش به دليل حمله به عراق و افغانستان و به رغم بهبود نسبتي آن در دوره اوباما، بحران تداوم سلسله تيراندازيهاي مرگبار در نقاط مختلف آمريكا و ناكامي در بحث اصلاح قانون حمل اسلحه،‌ مسكوت ماندن طرح بيمه درماني رايگان، بحران مهاجرت و در عرصه خارجي نيز،‌ چالش جدي آمريكا با روسيه و چين و بحران خاورميانه، جانشين اوباما و حزب پيروز در انتخابات 2016 را با دشواريهاي زيادي روبرو خواهد كرد.
نامزدهاي دمكرات ها روز 31 فروردين ماه در انتخابات حساس و سرنوشت نيويورك به رقابت خواهند پرداخت و در صورتي كه چهره نامزد نهايي در اين مرحله مشخص نشود، اين انتخابات درون حزبي روز 26 آوريل در ايالت هاي مريلند، كانتيكت، دلاور، پنسيلوانيا و رود آيلند ادامه خواهد يافت.
در اين روز دو نامزد جمهوريخواه نيز درايالت هاي كانتيكت، ‌دلاور،‌ مريلند، ‌پنسيلوانيا و رود آيلند با هم به رقابت خواهند پرداخت.
انتخابات در آمريكا طبق يك جدول زمان بندي شده انجام مي گيرد و فرايندي دو ساله است كه سرانجام به اوج مبارزات انتخاباتي رييس جمهوري در پايان هر چهار سال منجر مي شود.
انتخابات رياست جمهوري آمريكا براي گزينش چهل و پنجمين رييس جمهوري سه شنبه 18 آبان 1395 (هشتم نوامبر 2016) برگزار خواهد شد.
اروپام 1908**1599

انتهای پیام /*

رصدنا...
ما را در سایت رصدنا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان rasadna بازدید : 27 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 10:52