دارالاحسان ايران ميزان شايسته كلام خدا

ساخت وبلاگ

كردستان سرزمين اختيار الاديني ها و مركز عرفان و تصوف و محل پرورش خادمان قرآن كريم نگين وحدت ايران اسلامي است و همواره از اين ديار نداي وحدت بخشي و اتحاد مسلمانان برخواسته است.
به واسطه انقلاب اسلامي و استقرار نظام جمهوري اسلامي، مردم مسلمان كردستان به آرزوي ديرينه خود كه برگزاري مجالس قرآني و ديني بود رسيدند و در سال هاي بعد از انقلاب اين ديار ميزبان برنامه هاي متنوع فرهنگي و ديني با محوريت قرآن بوده اند.
برپايي كلاس هاي آموزش قرآن در مساجد و تكايا و منازل شخصي و پرورش هزاران قاري قرآن و همچنين برپايي محافل انس با قرآن در طول سال به مناسبت هاي مختلف، كردستان را به يكي از استان هاي قرآني كشور تبديل كرده است.
برگزاري هفته قرآن و عترت يكي از برنامه هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در هشت استان كشور از جمله كردستان بود و مردم اين استان با استقبال بي نظير از برنامه هاي هفته نشان دادند كه همواره خادم قرآن هستند و از برنامه هاي با محور قرآن استقبال مي كنند.
هفته قرآن و عترت در استان كردستان از 21 فروردين آغاز و تا 26 اين ماه ادامه داشت و در طول يك هفته حدود هفت جشنواره، چندين مسابقه، همايش، تئاتر، تجليل و برنامه قرآني و ديني در سطح شهرهاي استان برگزار شد.
كردستان به دليل پيشينه تاريخي از جمله استان هايي است كه در حوزه قرآن داراي ظرفيت هاي بالايي است و بدون شك برگزاري اين هفته قرآني منجر به كشف هر چه بيشتر استعدادها و توانمندي هاي اين حوزه مي شود و اين ظرفيت در استان فرهنگي كردستان وجود دارد تا مسوولان دستگاه هاي ذيربط با سرمايه گذاري در اين حوزه در راستاي بسط و گسترش فرهنگ قرآني تلاش نمايند.
برنامه هاي هفته قرآن و عترت در استان كردستان در چندين بخش طراحي شده بود كه از آن جمله مي توان به برگزاري جشنواره هاي مختلف فيلم و نمايش، خوشنويسي، آواها و نغمه ها، آثار صنايع دستي، برگزاري مسابقه، همايش هاي علمي، پژوهشي و كارگاهي و تجليل از خادمان قرآن و خانواده هاي شهداي قرآني اشاره كرد.
دو هزار اثر در بخش هاي مختلف جشنواره ها و همايش هاي علمي و غيره به دبيرخانه جشنواره ارسال شده بود كه نشان از علاقه مندي مردم كردستان به شركت در برنامه هاي با محوريت قرآن دارد.
همزمان با هفته قرآن و عترت در كردستان 33 تئاتر خياباني در سطح پارك ها و اماكن عمومي شهرستان سنندج در قالب برنامه هاي هفته قرآن و عترت و در قالب جشنواره هنرهاي نمايشي برگزار شد.
24 اثر در بخش تئاتر خياباني و 13 اثر در بخش نمايشنامه نويسي از هنرمندان استان به دبيرخانه جشنواره ارسال شده بود كه از 24 اثر ارسال شده به دبيرخانه جشنواره 11 اثر به مرحله نهايي راه يافتند و در هفته قرآن و عترت با همديگر به رقابت پرداختند.
در بخش جشنواره فيلم قرآن و عترت و در قسمت مستند اين جشنواره نيز شش فيلم به بخش مسابقه حضور داشتند و در بخش داستاني نيز 9 فيلم به بخش مسابقه راه يافته بودند.
فيلم هاي منتخب اين جشنواره در روزهاي 21و 22 فروردين در مجتمع فرهنگي هنري فجر سنندج، روز 22 فروردين در مجتمع فرهنگي هنري كامياران، روز 23 فروردين در مجتمع فرهنگي هنري بانه و روز 24 فروردين در مجتمع فرهنگي هنري بيجار به نمايش در آمدند.
استقبال بي نظير مردم كردستان از جشنواره قرآن و عترت نشان از ظرفيت بالاي اين استان براي سرمايه گذاري در برگزاري جشنواره ها و برنامه هاي مرتبط با حوزه قرآن است و اميد مي رود مسوولان در اين حوزه سرمايه گذاري سخت افزاري و نرم افزاري نمايند.
ساماندهي موسسات قرآني و حمايت از آنها در راستاي تربيت و پرورش نسلي قرآني يكي از نيازهاي اصلي در حوزه قرآن در استان كردستان است كه اميد مي رود مسوولان به اين مساله مهم توجه جدي داشته باشند.
1904

انتهای پیام /*

رصدنا...
ما را در سایت رصدنا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان rasadna بازدید : 25 تاريخ : دوشنبه 30 فروردين 1395 ساعت: 10:52