آمادگي شركت ملي فولاد براي رفع مشكل پروفيل سازان با مجتمع مباركه

ساخت وبلاگ

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، احمد احمدی روز سه شنبه در نشستی خبری در محل سندیکای یاد شده، اظهار داشت: ماهیت شرکت فولاد مبارکه سهامی عام است و خصوصی محسوب می شود و سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز در آن سهم 20 درصدی دارد که در واقع یکی از پنج عضو هیات مدیره آن به حساب می آید.
فولاد مبارکه در صورتجلسه تنظیمی و نمابر شده برای سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی اعلام کرد: ضمن حفظ سیاست های صادراتی شرکت، با هدف اولویت تامین نیاز بازار داخل و حمایت از صنایع پایین دستی، نسبت به تامین ورق های مورد نیاز برای استفاده در خطوط تولید اعضای سندیکا در سایزهای مختلف مورد درخواست، اقدام خواهد کرد .
مجتمع فولاد مبارکه در متن مزبور تصریح کرد: علی الحساب در 6 ماهه نخست سال جاری ورق های گرم با ضخامت دو میلیمتر به میزان 600 هزار تن و ورق گرم با ضخامت 1.8، 1.5، 1.4 هرکدام به میزان 50 هزار تن را برای صنف مزبور ثبت سفارش و تامین می کند.
احمدی خاطرنشان کرد: قیمت های فوب شمش فولادی در فروردین ماه 1394 به رقم 220 دلار در هرتن رسیده بود و در عین حال آمریکا نیز برای حمایت از تولید داخل تعرفه واردات را تا سطح 230 درصد افزایش داد، درعین حال این رقم ثابت نیست .
دست اندرکاران سندیکای تولیدکنندگان لوله و پروفیل فولادی معتقدند، افزایش تعرفه واردات ورق فولادی از چهار به 20 درصد، پیامد افزایش 500 درصدی قیمت فولاد را به دنبال داشته است.
مدیر برنامه ریزی و پژوهش شرکت ملی فولاد ایران گفت : امروز قیمت تولیدات فولادی در بورس کالا رقم می خورد، زیرا در بورس نرخ ها تابع عرضه وتقاضا هستند.
فولاد مبارکه در صورتجلسه ای که تنظیم کرده و تاکنون به امضای سندیکای یادشده نرسیده، آورده است: چنانچه به هرعلت امکان تولید هریک از اقلام درخواستی و سفارش های صنعت لوله و پروفیل در این مجتمع با مشکل روبرو شود، نسبت به تامین ورق مورد نیاز از سایر منابع اقدام می کند.
هیات مدیره سندیکای مزبور معتقدند، هنگامی که فولاد مبارکه نتواند پاسخگوی این صنف باشد، بنابراین ناگزیر از واردات است، اما در صورتجلسه یاد شده در این خصوص شفاف سازی نشده، زیرا در داخل کشور غیر از فولاد مبارکه، مجتمع بزرگ دیگری وجود ندارد و شرکت نورد ولوله اهواز هم برخلاف انتظار وزارت صنعت، معدن و تجارت به جای یک میلیون تن، توان تامین سالیانه 500 هزار تن ورق زیر سه میلیمتر دارد که اکنون به دلیل پاره ای از مشکلات مدت سه ماه است که تعطیل شده و تولید ندارد.
به گزارش ایرنا، جمهوری اسلامی ایران با سهمی به میزان یک درصد تولید جهانی، چهاردهمین فولاد ساز جهان محسوب می شود و اکنون تولید سالیانه فولاد خام نزدیک به 17 میلیون تن است.
سال 2014 حدودیک میلیارد و 700 میلیون تن فولاد در جهان تولید و به مصرف رسید. ایران در تولید این محصول سابقه نزدیک به نیم قرن دارد و میانگین نرخ رشد تولید فولاد خام در سالهای 2013- 2003 برابر با 5.4 درصد ثبت شد .
اقتصام** 1559 **1561

انتهای پیام /*

رصدنا...
ما را در سایت رصدنا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : کاوه محمدزادگان rasadna بازدید : 26 تاريخ : سه شنبه 31 فروردين 1395 ساعت: 18:33